Danilovgrad, Centar – Hotel na prodaju

3 200 000 EUR
Favorite
Your search results

Pregled

  • Ažurirano:
  • February 26, 2024
  • 2,800.00 m2

Opis nekretnine

Danilovgrad, Centar – Hotel na prodaju

Luksuzni Hotel ZETA – Vaša prilika za izuzetnu investiciju!

Predstavljamo ekskluzivni 4* hotel ZETA, kultno mjesto gradskog života Danilovgrada i okoline.

Smješten u srcu grada, ovaj potpuno renovirani dragulj je spreman za novog vlasnika koji cijeni vrhunski kvalitet.

  • Savršenstvo dizajna: s investicijom od 3,2 miliona Eura, hotel ZETA je potpuno transformisan u 2022. godini, sa 33 savremeno uređene sobe, uključujući 3 prostrana apartmana. Jedini u široj okolini, dizajn čuvenog Ilije Šćepanovića očuvan je i prilikom renoviranja, hotel Zeta priča jedinstvenu priču i okuplja ugledni svijet ovog kraja već više od pola vijeka.
  • Inovativna tehnologija: moderni sistem grijanja i hlađenja sa toplotnim pumpama i nezavisnom kontrolom klima uređaja u svakoj sobi pruža energetsku efikasnost i udobnost gostima.
  • Poslovna elegancija: konferencijska sala, teretana, poslovni prostor i osvježavajući SPA centar čine hotel ZETA idealnim za poslovne sastanke i proslave, prateći korake modernog poslovanja.
  • Gastronomski ugođaj: restoran s kapacitetom od 400 mjesta napolju i 220 unutra, i sa očaravajućom terasom pruža vrhunski doživljaj gastronomije.
  • Ekskluzivnost: VIP ulaz, parking za štićene ličnosti i zelena oaza oko hotela stvaraju ekskluzivno okruženje za naše goste.
  • Uspješan poslovni model: sa brzim rastom prihoda, ZETA se uspješno pozicionira kao prepoznatljiv brend na turističkoj mapi. Kao jedini savremeni hotel u ovom dijelu Crne Gore, nalazi se na pola puta između Podgorice i Nikšića, u prekrasnom krajoliku i u blizini poznatih vjerskih objekata koje posjećuju ljudi širom regiona.

Ne propustite ovu priliku da postanete vlasnik dijela istorije Danilovgrada i budete dio njegovog obnovljenog lica. Hotel Zeta predstavlja rijetku priliku za sticanje dobro uspostavljene nekretnine s značajnim potencijalom rasta.

Za upite i detalje o ovoj vrhunskoj investiciji, kontaktirajte nas. Hotel Zeta čeka novu viziju!

Pogledajte i Video.

Broj nekretnine: 135749
Cijena: 3 200 000 EUR
Površina nekretnine: 2,800.00 m2
Površina placa: 3,000.00 m2
Other Features
Bašta
Namješten
Teretana
Urbana sredina

Kontaktirajte nas

Zakažite obilazak
Call +38267111189 WhatsApp

Compare Listings

Aleksa Žunjić