Podgorica, Centar – Luksuzni trosobni stan na prodaju

398 000 EUR
Favorite
Your search results

Pregled

 • Ažurirano:
 • November 15, 2023
 • 3 Spavaće sobe
 • 2 Kupatila
 • 150.00 m2

Opis nekretnine

Podgorica, Centar – Luksuzni trosobni stan na prodaju

Ovaj ekskluzivni objekat zatvorenog tipa smješten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – svega par minuta šetnje od Sat kule i 5 minuta do Hotela Hilton.

Spratnost – prvi sprat.
Orijentacija: istok – zapad.

Struktura:

Ulazni hodnik, toalet, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih je jedna master soba sa garderoberom i kupatilom, dodatno kupatilo, deganžman, vešeraj, dvije terase.

Svakom stanu pripadaju po dva parking mjesta i ostava u garaži objekta.

Blizina školskih ustanova, medicinskih ustanova i zelenih površina dodatni su benefiti lokacije objekta.

Karakteristike:

 • Energetska efikasnost

Posebna pažnja je posvećena energetskoj efikasnosti i kvalitetu života u objektu. Omotač zgrade je fasadni sistem sa najboljom termoizolacijom od presovane kamene vune debljine osam centimatara, sa oblogom od različitih materijala, u kombinaciji sa otvorima od aluminijskih profila sa termoprekidom brenda ALUMIL opremljenih troslojnim niskoemisionim staklima. Osim omotača, energetskoj efikasnosti doprinosi i sistem grijanja i hlađenja DAIKIN, kao i pripreme sanitarne tople vode. Tu je i posebno uređeno dvorište, koje čini prirodnu izolaciju od zvukova sa bulevara.

 • Sistem grijanja i hlađenja

Uključuje podplafonske jedinice klima koje neće biti vidljive u prostoru, toplovodno podno grijanje u kompletnom stanu, kao i pripremu sanitarne tople vode u bojlerima koji su priključeni na isti sistem. Ovaj sistem je brenda DAIKIN koji pokreću ALTHERMA toplotne pumpe koje se nalaze u dvorištu van objekta i samim tim ne zauzimaju prostor i ne prave buku i vibracije. Ovakav premium sistem obezbjeđuje sve gore pomenuto uz minimalnu potrošnju električne energije.

 • Recepcija i igralište za djecu

Obezbjeđena je recepcija i domar koji stanarima mogu pomoći u koordinaciji održavanja domaćinstava. Kompleks je projektovan po principu zatvorenog dvorišta, a iza zgrade na najbezbjednijem mjestu smješteno je igralište za djecu, sa video nadzorom iz stana.

 • Parking mjesta i ostave (garažna automatika)

Uz svaki stan svaki kupac dobija dva parking mjesta, kao i ostavu u garaži. Garaža je isprojektovana komforno dok se rampa od garaže automatski otvara pomoću čitača tablica. Mogućnost opcione kupovine dodatnog parking mjesta.

 • Centralni usisivač

Održavanje stanova će biti olakšano sistemom centralnog usisivača, čiji je centralni uređaj smješten u  tehničkoj prostoriji stana. Na ovaj način usisavanje neće proizvoditi buku, a opasne čestice, koje tradicionalni usisivači ispuštaju prilikom usisavanja, ispuštaju se kontrolisano van stana. Ovaj sistem radi po principu već izvedenih zidnih utičnica, a obaveza stanara je samo uključiti crijevo i početi sa usisavanjem.

 • Enterijer stana

Sva keramia u zgradi je italijanskog brenda MARAZZI. Keramika je visokokvalitetna, velikih dimenzija. Posebno je vođeno računa da keramika i parket budu kompatibilni sa već pomenutim sistemom toplovodnog podnog grijanja u cijelom stanu, pa je izabran parket francuskog brenda BERRY ALLOC, sa palicama koje su dugačke više od 2 metra. Utisak upotpunjuju odabrane sanitarije brenda JAQUAR.

 • Smart home sistem i smart brave

Smart home sistem kontroliše sisteme grijanja i hlađenja, osvjetljenje, kao i utičnice u stanovima. Potpuno bezbjedno se može kontrolisati kompletan stan sa mobilnog uređaja i tableta u stanu koji idu u sklopu sa sistemom. Smart home je premium austrijskog brenda LOXONE.Dodatak ovom sistemu su i smart brave, koje u kombinaciji sa bezbjedonosnim blind vratima omogućuju otvaranje vrata na otisak prsta ili uz pomoć šifre.

 • Zvučna i hidro izolacija

Hidroizolacija je od proizvođača SIKA. Ventilacioni sistemi u objektu su odvojeni za svaki stan i na taj način se izbijeglo eventualno prenošenje zvukova i mirisa. Posebna pažnja je posvećena i liftu renomiranog svjetskog brenda OTIS koji je bešuman u radu i dizajniran da isprati ekstravagantnost objekta.

 

Broj nekretnine: 133722
Cijena: 398 000 EUR
Površina nekretnine: 150.00 m2
Spavaće sobe: 3
Kupatila: 2
Other Features
Novogradnja
Urbana sredina

Kontaktirajte nas

Zakažite obilazak
Call +38267111189 WhatsApp

Slične nekretnine

Prodaja

Podgorica, Blok 5 – Dvosoban stan na prodaju

154 000 EUR
Podgorica, Blok 5 – Dvosoban stan na prodaju Prodaje se dvosoban stan površine 80m² (upisa ...
Podgorica, Blok 5 – Dvosoban stan na prodaju Prodaje se dvosoban stan površine 80m² (upisano 68m²) u Bloku 5. Stan ...
2 1 80.00 m2details
Prodaja

Podgorica, Preko Morače – Dvosoban stan na p...

155 000 EUR
Podgorica, Preko Morače – Dvosoban stan na prodaju Ovaj dvosoban stan površine 69m² nalazi ...
Podgorica, Preko Morače – Dvosoban stan na prodaju Ovaj dvosoban stan površine 69m² nalazi se u ulici Vasa Raičkovi ...
2 1 69.00 m2details
Prodaja

Podgorica, Drač – Trosoban stan na prodaju

160 000 EUR
Podgorica, Drač – Trosoban stan na prodaju Prodaje se trosoban, duplex stan u naselju Drač ...
Podgorica, Drač – Trosoban stan na prodaju Prodaje se trosoban, duplex stan u naselju Drač. Nalazi se u zgradi na o ...
3 2 127.00 m2details

Compare Listings

Aleksa Žunjić